Skip to content

coolste events

events op texel

Passie en jarenlange ervaring.

Van grote (inter)nationale evenementen tot kleinere intieme events: dankzij passie en jarenlange ervaring hebben wij voor elk event passende mogelijkheden. Er komt veel kijken bij de organisatie van een event. Denk aan de coördinatie van de uitgiftepunten, inkoop, financiële haalbaarheid, logistieke uitvoering en het personeelsbeleid.

Het succes van een evenement staat of valt met de juiste coördinatie, partners en inzet van kennis en ervaring. Wij beschikken over een deskundig team van eventmanagers, koks, gastheren-en vrouwen, fotografen en stylisten. Daarnaast werken wij samen met professionals uit het vak op het gebied van overkappingen, podia, audio, muntverkoop, beveiliging en verlichting. Maar ook het vinden van het juiste personeel. Samen zorgen wij er niet alleen voor dat het event perfect verloopt, maar ook dat u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw gasten.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Wij verzorgen graag de coördinatie van de uitgifte punten (bar & food), de catering van bijvoorbeeld de VIP tent, vrijwilligers en gasten, het samenstellen van de juiste food & drink line-up en de aansturing tijdens het event zelf.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.