Skip to content

hipste verhuur

verhuur op texel

Foodtruck

Texel Catering is in het bezit van een fantastische foodtruck (airstreamer). Een mobiele keuken die van alle gemakken voorzien is en op elk moment en elke locatie ingezet kan worden. Denk aan live cooking tijdens een bruiloft, een mobiele keuken voor een personeelsfeest, of deelname aan een (foodtruck)festival. Vanuit onze foodtruck serveren we verschillende gerechten. Het aanbod kan uiteraard aan uw wensen worden aangepast.

BBQ aanhanger

Daarnaast is Texel Catering in het bezit van een BBQ aanhanger: de BBQ is op een stevige aanhanger gemonteerd waardoor deze makkelijk en veilig te vervoeren is. Hiermee kunt u grote groepen snel en makkelijk voorzien van een lekker stuk gegrild vlees, vis of groente.

Moet de barbecue verplaatst worden? Dan koppelt u de aanhanger eenvoudig aan uw trekhaak.

Snackwagen

Of huur onze moderne snackwagen die op iedere locatie neergezet kan worden. De wagen beschikt over een 2 deurskoeling en veel werkruimte.

Wilt u meer weten over hoe wij de foodtruck, BBQ aanhanger of snackwagen tijdens uw party of event kunnen inzetten, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Mail aan info@texelcatering.nl of bel ons op telefoonnummer 0222-560200.