Texel Catering

Heerlijk eten, op elke plek en tot in de puntjes verzorgd.

U geniet en houdt tijd over voor uw gasten. Wij verzorgen uw feest of speciale gelegenheid. Met onze jarenlange ervaring denken we graag met u mee. Heeft u speciale wensen of een leuk idee? Neem contact met ons op, in overleg is er heel veel mogelijk.

Groot feest

Een feest voor 100 of 1000 personen, een galadiner, receptie of feestavond, luxe of gemoedelijk? Alles is mogelijk. Op elke plek verzorgen wij uw feest totaal. Onze keuken-, banket- en bedieningsbrigade staat voor u klaar.

Kleine bijeenkomst

Een lunch met collega’s, een gezellig familiediner, mooie borrelhapjes, feestelijke gebakjes of een champagne-ontbijt voor twee. Heerlijk met elkaar genieten. Wij brengen alles wat u nodig heeft op het door u bepaalde tijdstip.

ons assortiment

Iedere combinatie van gerechten is mogelijk op elk tijdstip.

Catering

Catering

Catering

Heerlijk eten, op elke plek en tot in de puntjes verzorgd. U geniet en houdt tijd over voor uw gasten. Wij verzorgen uw feest of speciale gelegenheid.

Banket

Banket

Banket

Voor feestelijke taarten en heerlijke koeken. Onze banketbakkerij is befaamd om haar unieke Texelse koeken en alle mogelijke soorten taart.

Proef & beleef

Proef & beleef

Proef & beleef

Een kookworkshop met uw team? Met vrienden uiteten in een schuur op een aspergeboerderij tijdens een proef- en beleefdag.