Texel Banket

Voor feestelijke taarten en heerlijke koeken.

Onze banketbakkerij is befaamd om haar unieke Texelse koeken en alle mogelijke soorten taart. Heeft u een speciale wens of een leuk idee? Wij denken graag met u mee, in overleg is er veel mogelijk.

Texelse koeken

Koeken in de vorm van het eiland, speciale gelegenheidskoeken en de zeven dorpskoeken. Ieder dorp heeft zijn eigen karakteristieke koek. Echt Texels, ambachtelijk bereid, heerlijk voor bij de koffie of de thee en leuk om cadeau te geven.

Taarten

Van kleine eenhapsgebakjes tot mega grote taarten, van een heerlijke slagroomtaart tot een grootse bruidstaart, voor elke gelegenheid maken wij er voor u graag een nog groter feest van.

Maak uw keuze uit ons assortiment

Catering

Catering

Catering

Heerlijk eten, op elke plek en tot in de puntjes verzorgd. U geniet en houdt tijd over voor uw gasten. Wij verzorgen uw feest of speciale gelegenheid.

Banket

Banket

Banket

Voor feestelijke taarten en heerlijke koeken. Onze banketbakkerij is befaamd om haar unieke Texelse koeken en alle mogelijke soorten taart.

Proef & beleef

Proef & beleef

Proef & beleef

Een kookworkshop met uw team? Met vrienden uiteten in een schuur op een aspergeboerderij tijdens een proef- en beleefdag.