Proef & Beleef

De passie voor heerlijk eten.

Een kookworkshop met uw team? Met vrienden uiteten in een schuur op een aspergeboerderij tijdens een proef- en beleefdag? Eten, proeven en beleven in een speciale ambiance. Onze passie voor heerlijk eten delen we graag met u.

Kookworkshop

Heeft u ooit al eens in een professionele keuken de fijne kneepjes van de chef-kok willen leren? Of vindt u het gewoon gezellig om samen bezig te zijn? U bereidt het diner en de hapjes met uw eigen groep en onze enthousiaste koks. Na afloop geniet u onder het genot van een drankje van wat u samen gemaakt heeft.

Proef- en beleefdag

Proef en beleef de gerechten. Ontdek de achtergrond van producten op de plek waar ze verbouwd worden. Onze koks bereiden met deze producten ter plekke een culinair 7-gangendiner voor u. De unieke gelegenheid, plaats en gerechten maken een proef- en beleefdag een ervaring op zich. Bekijk ook onze folder.

Maak uw keuze uit ons assortiment:

Catering

Catering

Catering

Heerlijk eten, op elke plek en tot in de puntjes verzorgd. U geniet en houdt tijd over voor uw gasten. Wij verzorgen uw feest of speciale gelegenheid.

Banket

Banket

Banket

Voor feestelijke taarten en heerlijke koeken. Onze banketbakkerij is befaamd om haar unieke Texelse koeken en alle mogelijke soorten taart.

Proef & beleef

Proef & beleef

Proef & beleef

Een kookworkshop met uw team? Met vrienden uiteten in een schuur op een aspergeboerderij tijdens een proef- en beleefdag.