OVER TEXEL CATERING


Texel Catering is een cateringbedrijf en banket service op Texel. Wij verzorgen de catering voor groepen tussen 10 en 500 personen. Desgewenst levert Texel Catering een totaaloplossing met banket, koud- en warm eten, drank, materiaal en personeel. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij springen graag in op al uw wensen.

Onze koks vinden het ook leuk om workshops te geven! Meer informatie? Neem contact met ons op.

TERUG IN DE TIJD

Ruud Boom Catering begon in de jaren ’80 als een klein cateringbedrijf. Bij veel Texelaars werd het al snel een begrip om het bedrijf in te schakelen voor een lekker hapje op een verjaardag. Inmiddels is Texel Catering twee maal verhuisd en flink gegroeid.

ONS BEDRIJF, ONZE TROTS

Wij zijn aangesloten bij de stichting Echt Texels Product. Een vereniging die zich inzet voor echte Texelse producten, met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Texel Catering heeft duurzaamheid, innovatie en veiligheid hoog in het vaandel staan.

 • Recycling
  Al geruime tijd scheiden wij zacht plastic, hard plastic, glaswerk, papier, GFT en restafval van elkaar.
 • Energiebesparing
  Het water dat wij gebruiken wordt verwarmd door zonne-energie. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur kijken wij altijd naar het zuinige A-keurmerk. Daarnaast draaien wij op gezonde, lokale energie vanTexelEnergie.
 • Veiligheid
  Als cateringbedrijf zijn we vaak op locatie. Daarom krijgt een selectie van ons personeel Bedrijfshulpverleningscursussen en worden onze EHBO koffers en brandblussers regelmatig gecontroleerd door een professional. Bovendien is onze AED sinds 2012 buiten opgehangen. Zo kan de hele buurt er bij een noodgeval bij!
 • Voedselveiligheid
  Natuurlijk voldoen wij aan de hoogste eisen voor hygiëne en HACCP-richtlijnen.
Catering

Catering

Catering

Heerlijk eten, op elke plek en tot in de puntjes verzorgd. U geniet en houdt tijd over voor uw gasten. Wij verzorgen uw feest of speciale gelegenheid.

Banket

Banket

Banket

Voor feestelijke taarten en heerlijke koeken. Onze banketbakkerij is befaamd om haar unieke Texelse koeken en alle mogelijke soorten taart.

Proef & beleef

Proef & beleef

Proef & beleef

Een kookworkshop met uw team? Met vrienden uiteten in een schuur op een aspergeboerderij tijdens een proef- en beleefdag.